Obvestila o življenjskem ciklu spletnega mesta projekta so del splošnih nastavitev obvestil v CloseOut.
Za dostop do njih::
- Kliknite na svoje začetnice v zgornjem desnem kotu zaslona..
- Izberite Uporabniške nastavitve.
- Na levi strani se pomaknite do Nastavitve obvestil.
- Pomaknite se navzdol do Življenjskega cikla spletnega mesta projekta.
- Kliknite, da razširite razdelek.
- S preklopnim stikalom vklopite ali izklopite vsako obvestilo.
Vsako obvestilo ima svoj individualni gumb za vklop/izklop.
Available Notifications
- Dodano novo spletno mesto: Prejmite obvestilo, ko je ustvarjeno eno ali več novih spletnih mest, bodisi za vse projekte bodisi samo za izbrane projekte.
- Lokacija zaprta: Prejmite obvestilo vsakič, ko je spletno mesto zaprto, za vse projekte ali samo za izbrane projekte.
- Lokacija pripravljena za zaprtje: Prejmite obvestilo, ko spletno mesto izpolni vse zahteve za zaprtje (100 odstotna izpolnitev zahtevanih nadomestnih dokumentov).
- Lokacija ponovno odprta: Prejmite obvestilo, ko je prej zaprto spletno mesto ponovno odprto.
Dodatne možnosti konfiguracije
- Izbira projekta (ikona svinčnika)
S klikom na ikono svinčnika poleg obvestila lahko določite, za katere projekte velja obvestilo. Privzeto so obvestila nastavljena za vse projekte, vendar jih lahko omejite na določene.
- Načini dostave obvestil (meni s tremi pikami)
Z menijem s tremi pikami lahko nadzorujete, kako prejemate obvestila: mobilna potisna obvestila, spletna potisna obvestila ali obvestila po e-pošti.

Oglejte si kratek videoposnetek spodaj za podroben prikaz dostopa do teh nastavitev in konfiguracije vseh razpoložljivih možnosti.
