Kako nastaviti opozorilo o potrdilu člana?

V CloseOut, če ste vodja projektov, lahko nastavite obvestilo, da bo potrdilo člana vašega projekta poteklo. Glede na vaše nastavitve se bo obvestilo sprožilo določen čas pred potekom veljavnosti vašega potrdila.

Ne glede na to, ali želite prejemati obvestila na mobilni telefon, spletno aplikacijo ali e-pošto, lahko to konfigurirate v razdelku Uporabniške nastavitve.

  1. Prijavite se v CloseOut.
  2. V zgornjem desnem kotu kliknite ikono svojega profila in izberite Uporabniške nastavitve.
  3. V razdelku Uporabniške nastavitve izberite Nastavitve obvestil
  4. Prikaže se seznam vnaprej določenih dogodkov, za katere lahko konfigurirate obvestila. Z vklopom preklopnega gumba na možnost Opozorilo o potrdilu za člane lahko omogočite ali onemogočite obvestila za ta dogodek. Če se s kazalcem miške pomaknete nad dogodek in kliknete ikono s tremi pikami , lahko izberete želeni način prejemanja obvestil za določen dogodek.

 

Vodja projektov lahko nastavi obvestila po meri, ki se sprožijo določeno število dni pred dnevom poteka veljavnosti ali za določeno podjetje.

  1. Ko vklopite Opozorilo o potrdilu za člane, na desni strani zaslona kliknite na +  gumb za ustvarjanje dogodka po meri..
  2. Vnesite ime opozorila o potrdilu člana po meri in časovno vrednost (v dnevih), kdaj se bo obvestilo sprožilo.
  3. Označite, ali potrebujete stalen opomnik, in izberite, ali želite prejemati obvestila za uporabnike v določeno podjetje.
  4. Kliknite Shrani, in izberite kanal za obvestilo o tem določenem dogodku.