Kako nastaviti načrtovano obvestilo o lokaciji za uporabnika?

V CloseOut, lahko upravljate obvestila spletnega mesta, ki jih je uporabnik načrtoval, glede na svoje nastavitve. Ne glede na to, ali želite prejemati obvestila na mobilni telefon, spletno aplikacijo ali e-pošto, lahko to konfigurirate v razdelku Uporabniške nastavitve.

  1. Prijavite se v CloseOut.
  2. V zgornjem desnem kotu kliknite ikono svojega profila in izberite Uporabniške nastavitve.
  3. V razdelku Uporabniške nastavitve izberite Nastavitve obvestil
  4. Prikaže se seznam vnaprej določenih dogodkov, za katere lahko konfigurirate obvestila. Z vklopom preklopnega gumba na Uporabnik je načrtovan za lokacijo, lahko omogočite ali onemogočite obvestila
  5. Če premaknete miško nad dogodek in kliknete ikono s tremi pikami , lahko izberete želeni način prejemanje obvestil – mobilnih naprav, spletne aplikacije ali e-pošte.