Dodelite uporabnike in skupine projektom in spletna mesta

Naučite se pravilno dodeliti uporabnike različnim projektom in spletnim mestom za optimalno organiziranost in učinkovitost znotraj vaše ekipe.

Table of Contents

1. Prijavite se v spletno aplikacijo CloseOut. 2. Pojdite v razdelek Varnost in se pomaknite do Projekti / Lokacije. 3. V levi plošči kliknite projekt, v katerega želite dodati uporabnike. Prosimo Upoštevajte, da bodo navedeni samo projekti, ki so dodeljeni vašemu podjetju. tukaj. Možnost iskanja/filtriranja vam lahko pomaga najti projekt, ki ga potrebujete. 4. V srednjem razdelku se bo prikazal seznam uporabnikov, ki so že dodani projektu. Če želite projektu dodati novega uporabnika, kliknite + , nato izberite uporabnika in kliknite Apply. Tukaj bodo prikazani le uporabniki iz vašega podjetja. Če projektu dodate uporabnika, bo ta privzeto dodan na vsa spletna mesta v tem projektu. Če pa želite uporabnike dodati samo na določeno spletno mesto v projektu, je postopek naslednji: 1. Prijavite se v spletno aplikacijo CloseOut. 2. Pojdite v razdelek Varnost in se pomaknite do Projekti / Lokacije. 3. V levi plošči premaknite miško nad ime projekta in kliknite ikono lokacije žebljička poleg imena projekta. Projekti bodo označeni z modro poudarjeno ikono lokacije žebljička, ki označuje prisotnost spletnih mest z dodeljenimi uporabniki. S klikom na žebljiček lahko dostopate do seznama vseh spletnih mest, povezanih s tem projektom. 4. Kliknite spletno mesto, kamor želite dodati uporabnike. V srednji plošči se bo prikazal seznam uporabnikov, ki so že dodani na spletno mesto. Spletna mesta z dodeljenimi uporabniki so označena z modro barvo. 5. Če želite spletnemu mestu dodeliti nove uporabnike, kliknite na + na srednjem zavihku. . 6. Izberite enega ali več uporabnikov in kliknite Apply. Odstranjevanje uporabnikov 1. Prijavite se v spletno aplikacijo CloseOut. 2. Pojdite v razdelek Varnost in se pomaknite do Projekti / Lokacije. 3. Izberite projekt ali spletno mesto, iz katerega želite odstraniti uporabnike. 4. V srednji plošči se bo prikazal seznam uporabnikov, ki so dodani projektu. Uporabnike izbrišete s klikom na ikono koša poleg ustreznega uporabniškega imena. Ko se prikaže pojavno okno za odstranitev uporabnika, kliknite Confirm. Svoj potek dela lahko pospešite tudi tako, da projektom ali spletnim mestom dodate skupine uporabnikov. Ta funkcija vam omogoča, da z enim samim klikom preprosto dodate celotno skupino uporabnikov v projekt, kar vam prihrani dragoceni čas in trud. Ko ustvarite skupino, Postopek je zelo podoben dodajanju posameznih uporabnikov. V meniju Varnost ⇒ Projekti / Lokacije, bodo skupine, ki so dodane izbranemu projektu, prikazane v desni plošči. Preprosto kliknite na + in dodajte želeno skupino. S tem boste skupino dodali izbranemu projektu ali spletnemu mestu.

Kako dodeliti uporabnike ali skupine uporabnikov projektom / spletnim mestom?

 

1.     Prijavite se v spletno aplikacijo CloseOut.

2.     Pojdite v razdelek Varnost in se pomaknite do Projekti / Lokacije.

3.     V levi plošči kliknite projekt, v katerega želite dodati uporabnike. Prosimo Upoštevajte, da bodo navedeni samo projekti, ki so dodeljeni vašemu podjetju. tukaj. Možnost iskanja/filtriranja vam lahko pomaga najti projekt, ki ga potrebujete. 

4.     V srednjem razdelku se bo prikazal seznam uporabnikov, ki so že dodani projektu. Če želite projektu dodati novega uporabnika, kliknite  + , nato izberite uporabnika in kliknite Apply. Tukaj bodo prikazani le uporabniki iz vašega podjetja.

 

 

 Če projektu dodate uporabnika, bo ta privzeto dodan na vsa spletna mesta v tem projektu.

Če pa želite uporabnike dodati samo na določeno spletno mesto v projektu, je postopek naslednji:

1.     Prijavite se v spletno aplikacijo CloseOut.

2.     Pojdite v razdelek Varnost in se pomaknite do Projekti / Lokacije.

3.     V levi plošči premaknite miško nad ime projekta in kliknite ikono lokacije žebljička poleg imena projekta. Projekti bodo označeni z modro poudarjeno ikono lokacije žebljička, ki označuje prisotnost spletnih mest z dodeljenimi uporabniki. S klikom na žebljiček lahko dostopate do seznama vseh spletnih mest, povezanih s tem projektom.

 

Graphical user interface, application

Description automatically generated

 

4.     Kliknite spletno mesto, kamor želite dodati uporabnike. V srednji plošči se bo prikazal seznam uporabnikov, ki so že dodani na spletno mesto. Spletna mesta z dodeljenimi uporabniki so označena z modro barvo.

 

5.     Če želite spletnemu mestu dodeliti nove uporabnike, kliknite na  na srednjem zavihku.

 

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated.

 

6.     Izberite enega ali več uporabnikov in kliknite Apply.

 

Graphical user interface, text, application, email

Description automatically generated 

 

Odstranjevanje uporabnikov

1.     Prijavite se v spletno aplikacijo CloseOut.

2.     Pojdite v razdelek Varnost in se pomaknite do Projekti / Lokacije.

3.     Izberite projekt ali spletno mesto, iz katerega želite odstraniti uporabnike.

4.     V srednji plošči se bo prikazal seznam uporabnikov, ki so dodani projektu. Uporabnike izbrišete s klikom na ikono koša poleg ustreznega uporabniškega imena. Ko se prikaže pojavno okno za odstranitev uporabnika, kliknite Confirm.

 

Svoj potek dela lahko pospešite tudi tako, da projektom ali spletnim mestom dodate skupine uporabnikov. Ta funkcija vam omogoča, da z enim samim klikom preprosto dodate celotno skupino uporabnikov v projekt, kar vam prihrani dragoceni čas in trud. Ko ustvarite skupino, Postopek je zelo podoben dodajanju posameznih uporabnikov. V meniju Varnost ⇒ Projekti / Lokacije, bodo skupine, ki so dodane izbranemu projektu, prikazane v desni plošči. Preprosto kliknite na  in dodajte želeno skupino. S tem boste skupino dodali izbranemu projektu ali spletnemu mestu.